Kategorier
Okategoriserade

Golvslipning före inflyttning i Göteborg

Ska du flytta till ett nytt boende i Göteborg är du säkert otålig och vill ha tillträde direkt. Är det lite slitet där, så försök ha is i magen och beställ en golvslipning innan du flyttar in.

Det är förstås mycket lättare att göra en golvslipning i en bostad när den är tom och omöblerad. Väntar man med det, är det risk för att det inte blir gjort alls. Det gör så mycket för utseendet på rummet och trivseln hemma om golvet är fint och känns välvårdat. Möblerna och inredningen du skaffar kommer till sin rätt när golvet är nyslipat och har fått en fin yta.

Satsa på professionell golvslipning

Ett gediget trägolv är en prydnad för vilken lägenhet som helst. Satsa på att få det i skick. En professionell golvslipare är van att hantera en slipmaskin och det ger ett perfekt resultat. Slipdammet går direkt in i maskinen, och du slipper allt besvär själv. Ett massivt furugolv kan slipas om många gånger, men en parkett kan bara slipas några gånger, beroende på hur mycket slipyta det finns kvar.

När golvet är slipat väljer du matt eller blank yta, och om det ska oljas eller lackas. Din golvslipare kan ge dig goda råd om vad som passar. Ett mjukt golv kan inte ha ett hårt lack, för då kan rörelser i golvet ge sprickor i lacken. Du kommer att bli så nöjd med din golvslipning i Göteborg när du flyttar in och alla repor och fläckar är borta.