Kategorier
Okategoriserade

Målerifirmorna i Bromma jobbar hårt

Att jobba som målare i Bromma innebär att vara aktiv med penseln. Det gäller att hålla tungan rätt i mun när färgen ska appliceras på objektet som ska målas om. Annars kan det bli väldigt fel. 

Undra hur lång tid det skulle ta att måla om varenda stol på Grimsta IP i Bromma. Idrottsplatsen rymmer trots allt över 6 000 platser. Nu är alla platser såklart inte sittplatser, det finns en del ståplatser. Vilket såklart är tacksamt för den stackars målerifirma i Bromma som skulle få det Sisyfosarbetsliknande uppdraget. Det är nog också ett ganska osannolikt uppdrag. 

Det hade antagligen varit enklare att bara byta ut stolarna, om nu den bleknande färgen på dem är ett så stort problem. Målerifirmor i Bromma har antagligen andra, och bättre, uppdrag i sina verksamheter. Som att måla staket eller köksluckor. Eller kanske till och med en hel husfasad. Vad som helst är bättre än att måla om alla stolar på Grimsta IP i alla fall. 

Måla kräver sin konst 

Bara för att man inte målar om tusentals stolar innebär det inte att andra uppdrag är enkla. Målare måste vara koncentrerade på det de gör. Att måla är inte så enkelt som det ser ut. Hur man rör penseldragen och applicerar färg har stor betydelse för slutresultatet. 

Dessutom måste man vara utrustad med en stor dos tålamod. För det kan vara ganska krävande att jobba på en målerifirma, även om du slipper måla om Grimsta. Ett stort hus kan vara arbete så det räcker.