Kategorier
Renovering

Golvslipning ger dig Järfällas vackraste golv

Glöm inte bort golven när du gör en renovering. Äldre trägolv är ett gediget hantverk, och du får fram både ursprungsfärg och träets lyster när du beställer din golvslipning i Järfälla.

Parketten kanske har blivit mörk i färgen, och trägolven har sina märken efter klackar, möbler och hundtassar. Ett sådant slitet golv döljer sin ursprungliga charm och lyster. Det har kanske bonats flera gånger med diverse medel, och får du bara bort ytskiktet har du ett helt nytt golv igen. Det är onödigt att lägga ett nytt golv när man kan slipa om det som redan finns. Du sparar pengar och skonar miljön. Anlita en expert på golvslipning i Järfälla, så har du ett golv du kan vara glad över i många år.

Hantverk som bör bevaras

Ibland flyttar man till ett hus som har varit pampigt en gång i tiden. Kakelugnar och annan inredning vittnar om stil och sinne för skönhet. Då är det ganska självklart att man vill bevara den atmosfären. Det bästa med golvslipning är att det är en förhållandevis billig metod att rusta upp en äldre lägenhet och rädda ett gediget hantverk.

Både äldre och yngre familjer har nytta av nyslipade golv, för man kan välja bland flera olika sorters ytfinish och får golvet att verka modernt och kännas som nytt. Du kan få ett helt matt golv, eller ett högblankt, så du väljer enkelt vad du gillar bäst. Golvsliparen kan ge dig goda råd och tips om vad som passar på just ditt trägolv.