Kategorier
Renovering

Rädda golvet med golvslipning i Stockholm

Hur kan en golvslipning rädda ditt golv i Stockholm? En slipning som tar bort en del av ytan istället för att fylla på den? Har du ett gediget golv som går att slipa så finns det knep att ta till.

Om du pratar med någon som arbetar med golvslipning i Stockholm så kan du få höra historier som du inte hade kunnat tro. Golv som varit så slitna och trasiga att ingen trott att de gick att rädda. Kanske golv som har en lång historia och som till och med faller under en kulturhistorisk märkning. För det är möjligt att rädda även de mest åtgångna golv, om du anlitar en kunnig golvläggare och golvslipare för projektet. Någon, eller några, som är noggranna och som verkligen kan sin sak. Då kan golvet snart se ut som helt nytt igen. Som om det aldrig hade haft de där skadorna som fanns förut.

Fyll på och dra ifrån med en golvslipning

En golvslipning är ett sätt att få en jämn och ren yta på ditt gedigna golv. Men eftersom slipningen tar bort ytan så måste det vara ett golv som ser likadant ut en bit ner. Det fungerar alltså inte med ett laminatgolv eller ett klinkergolv. Däremot är det inte tvunget att man slipar bort så mycket, och det kan även finnas ett behov av att fylla upp ytan innan den slipas. Det kan till exempel gälla lagningar. Med hjälp av golvslipning får ett golv som ser nytt ut! Läs mer om golvslipning på denna sida: https://www.golvslipningstockholm.biz